НАТУРАЛ ФОРЕВЪР МЕТАЛ - СКЛАДОВЕ

НАТУРАЛ ФОРЕВЪР МЕТАЛ - СКЛАДОВЕ

Главен път за Виница Срещу търговски комплекс Паралакс
Варна,
България
27.9118058
43.2166452
UserLikes
Име: НАТУРАЛ ФОРЕВЪР МЕТАЛ - СКЛАДОВЕ
Адрес: Варна, Главен път за Виница Срещу търговски комплекс Паралакс
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.naturalforevermetal.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Търговия на едро - метални изделия
Дейност:

Производство на декоративни елементи от желязо.

Ключови думи: ковано желязо, желязни елементи, метален обков, декоративно желязо

НАТУРАЛ ФОРЕВЪР МЕТАЛ - СКЛАДОВЕ

За нас

Фирмата Natural Forever Metal е основана през 1988 г. и е производител на декоративни елементи от желязо. Тя разполага с 4000 квадратни метра закрити площи и прилага най-новите технологии в своята област.

Месечното производство във фабриката достига приблизително до 1200 тона желазо, 4000 разнообразни видове елемнти и мотиви. В зависимост от различните изисквания на клиентите, фирмата е в състояние да реагира гъвкаво, бързо и качествено.

Марката Natural Forever Metal има представителства в повечето страни от Европейския съюз. От 2005г. Natural Forever Metal вече е в България. Официалният представител за България е фирма ЕООД ЯСЕМИН , която разполага с добре уредена скаладова база с офис в Бургас, където постоянно се поддържа налично голямо разнообразие.

В Бургас поддържаме на склад над 4000 декоративни елементи, модули от ковано желязо за вашия дом, хотел, заведение. Работим с доказали своята коректност и лоялност фирми в областта на кованото желязо. Целта на фирмата е разширяване на мрежата от представителства из цялата страна, която да може да обслужва все по-голям кръг от клиенти.


Желязото служи от векове на хората, превърнало се чрез изкусните ръце на майсторите и чрез помощта на наковалнята, огъня и чука от пръст в занаятчийско произведение.
През 2006 година NATURAL FOREVAR METAL се присъедини във вековния път на желязото, преминаващ през копието и дворцовите балкони, през прозоречните решетки и свещниците, и през всички изделия сътворени от изящния му танц с огъня.

На основата на извървения път и натрупан опит разполагаме с големи количества складова наличност от 4000 вида ферфоржни продукти за вътрешна и външна декорация и по този начин осигуряваме на нашите клиенти пестене от време и средства.

Отделно от това през този период осъществихме много и различни проекти по декорация с ферфоржни продукти, в това число монтиране на врати, решетки на прозорци, огради и др.
Можете да стигнете до всички продукти на фирмата производител Natural Forever Metal, на който сме генерален дистрибутор за България, на преференциални цена и по най-бързия начин от тази страница, от нашите складове и от нашите представителни магазини.

ДО СКОРОШНА СРЕЩА В СВЕТА НА ФЕРФОРЖНИТЕ ПРОДУКТИ





 

Открийте ни в Google+